Uw schouw laten kuisen

Wilt u uw schouw laten kuisen? Dan bent u bij de de schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Men is er zich vaak niet van bewust dat een schoorsteen af en toe grondig moet worden schoongemaakt. Op deze manier kunnen schoorsteenbranden of CO-vergiftigingen vermeden worden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bovendien beschikt u zo over een geldig bewijs voor de brandverzekering.

De Schoorsteenreiniger garandeert een propere schouw

De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Laat daarom uw schouw tijdig kuisen om de veiligheid van uw woning te garanderen. We gaan steeds op dezelfde manier te werk. Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. We werken steeds proper en kunnen zo een woonkamer vol roet vermijden. We werken ook zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Over De Schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in volgende diensten;

  • Plaatsen van vogelwering;
  • Vogelnesten verwijderen;
  • Schoorsteenvegen;
  • Plaatsen van een trekregelaar;

Veel klanten zijn u reeds voorgegaan en hebben beroep gedaan op onze deskundigheid. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk is proper werken ook onze topprioriteit. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven. Kortom, om uw schouw te laten kuisen kan u rekenen op onze professionele service!

Maak vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger!

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. We beschikken over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer:
0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Neem nu contact op!