De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Uw schouw laten kuisen

Wilt u uw schouw laten kuisen? Dan bent u bij De Schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Men is er zich vaak niet van bewust dat een schoorsteen af en toe grondig moet worden schoongemaakt. Op deze manier kunnen schoorsteenbranden of CO-vergiftigingen vermeden worden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang.

Verplichte schoonmaakbeurt door een erkend technicus

Wanneer u een schoorsteen heeft die gekoppeld is aan een centrale verwarmingsinstallatie op vaste brandstof of mazout, is zo een jaarlijkse schoonmaakbeurt zelfs verplicht. Bij een installatie op gas moet dit om de twee jaar gebeuren. Bij andere verwarmingsinstallaties is dit niet verplicht, maar dus wel sterk aangeraden. Bovendien beschikt u bij een schoonmaakbeurt door een erkend technicus meteen over een geldig bewijs voor de brandverzekering. Het vegen van een schoorsteen heeft dus enkel wettelijke waarde als u het door een erkende schoorsteenreiniger laat doen.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Geniet van de verschillende voordelen

De schouw kuisen brengt heel wat voordelen met zich mee. De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Volgens verzekeraars wordt een derde van de woningbranden veroorzaakt door een schoorsteenbrand. Laat daarom uw schouw tijdig kuisen om de veiligheid van uw woning te garanderen. Ook zal het reinigen van de schoorsteen voor een efficiënter stookproces en dus een lagere energierekening zorgen. U zal een hoger rendement halen doordat u geen onnodige brandstof meer verbruikt. Dit lager energieverbruik is bovendien goed voor het milieu doordat er minder uitstoot is van fijn stof.

De Schoorsteenreiniger garandeert een propere schouw

We gaan steeds op dezelfde manier te werk. Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. We werken steeds proper en kunnen zo een woonkamer vol roet vermijden. We werken ook zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. We gebruiken een borstel met een kogelbal om het roet aan de wanden grondig los te schuren. Wanneer de kogel aan de schouwopening is, zou de schoorsteen perfect gekuist moeten zijn. Wij garanderen u een snelle en propere service.

Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Over De Schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in volgende diensten;

Veel klanten zijn u reeds voorgegaan en hebben beroep gedaan op onze deskundigheid. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk is proper werken ook onze topprioriteit. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven. Kortom, om uw schouw te laten kuisen kan u rekenen op onze professionele service!

Maak vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger!

De Schoorsteenreiniger is uitgegroeid tot absolute expert in schouwen kuisen over heel Vlaanderen. We hebben verschillende tevreden klanten in AntwerpenLimburg en Oost-Vlaanderen

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. We beschikken over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer:
0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.