De Schoorsteenreiniger bv Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be+32 3/500.11.66

Verwijderen vogelnesten

In het voorjaar is het grootste probleem van een slecht werkende schoorsteen de aanwezigheid van een vogelnest in het kanaal. Deze zorgt ervoor dat er een gevaar voor rookneerslag en co vergiftiging is, doordat de schoorsteen niet meer trekt met alle gevolgen van dien.

Uw vogelnest vakkundig verwijderen

De Schoorsteenreiniger verwijdert deze vogelnesten vakkundig aan €75 per vogelnest.

Let wel : om de vogelnest te verwijderen dient dit steeds van onderuit te gebeuren met gevolg dat het wel vuil kan worden. Uiteraard proberen we dit tot een minimum te beperken.

Vogelnesten vermijden

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat er in de toekomst nooit nog vogels in uw schouw terechtkomen?

Nadat we deze nest verwijderd hebben, plaatsen we een vogelwering in de schouw zodat dit nooit meer kan voorvallen. U krijgt 20 jaar garantie op het plaatsen van deze rooster!

vogelnest-2-1-300×225
rooster

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Vraag uw gratis offerte aan

We zijn dé specialist ter zake en weten exact wat we moeten doen om een vogelnest efficiënt te verwijderen uit uw schoorsteen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken.

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. De Schoorsteenreiniger heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: +32 3/500.11.66. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Neem contact met ons op voor een afspraak.