De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Plaatsen van een trekregelaar in uw schouw

Trekt uw schouw soms te veel of juist te weinig? Hier hebben wij de ideale oplossing voor! Wij kunnen namelijk een aeros trekregelaar op uw schouw plaatsen om een gelijkmatige trek in het schouwkanaal te bekomen ongeacht de windrichting. U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijk advies. Wij zoeken samen met u naar een oplossing op maat. Een trekregelaar plaatsen kan al voor €450!

Om een trekregelaar te plaatsen in uw schouw raden we u aan beroep te doen op een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een efficiënte resultaat.

Bij het op elkaar plaatsen van de 3 afzonderlijke betonnen elementen ontstaat er een opwaartse spiraalvormige luchtzuil. Dit zuigt de lucht en wind in de schouwkoker mee naar boven. Zo ontstaat er een gelijkmatige trek in het schouwkanaal die de terugslag verijdelt en de condensatie in de schouw verhindert. Dit heeft tot direct gevolg dat ook de aanslag van roet verhinderd wordt. Een bijkomend voordeel is dat vogels zich niet meer kunnen nesten in de schouw.

aeros (1)

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!