De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be+32 3/500.11.66

Plaatsen van een trekregelaar in uw schouw

Trekt uw schouw soms te veel of juist te weinig? Hier hebben wij de ideale oplossing voor! Wij kunnen namelijk een aeros trekregelaar in uw schouw plaatsen om een gelijkmatige trek in het schouwkanaal te bekomen ongeacht de windrichting. U kan steeds vrijblijvend contact opnemen voor persoonlijk advies. Wij zoeken samen met u naar een oplossing op maat. Een trekregelaar plaatsen kan al voor €375!

Efficiënte werking trekregelaar

Om een trekregelaar te plaatsen in uw schouw raden we u aan beroep te doen op een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een efficiënte resultaat.

Bij het op elkaar plaatsen van de 3 afzonderlijke betonnen elementen ontstaat er een opwaartse spiraalvormige luchtzuil. Dit zuigt de lucht en wind in de schouwkoker mee naar boven. Zo ontstaat er een gelijkmatige trek in het schouwkanaal die de terugslag verijdelt en de condensatie in de schouw verhindert. Dit heeft tot direct gevolg dat ook de aanslag van roet verhinderd wordt. Een bijkomend voordeel is dat vogels zich niet meer kunnen nesten in de schouw.

Screenshot 2020-03-31 at 14.46.03

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Voordelen van een trekregelaar

Dit belangrijke punt willen wij onderstrepen: Door de verhindering van condensatievorming, verhindert men meteen de aanslag van roet in grote mate zodat de gladde schouwpijp langer en beter blijft trekken. Door het “hoedje” bovenaan kunnen vogels zich niet meer in het schoorsteenkanaal vestigen.