De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Professionele schoorsteenreiniger in Limburg

Bent u op zoek naar een schoorsteenreiniger in de regio Limburg? Dan bent u bij de De Schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Men is er zich vaak niet van bewust dat een schoorsteen op een regelmatige basis moet worden schoongemaakt. Alleen zo kan men een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermijden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bovendien beschikt u zo over een geldig bewijs voor de brandverzekering.

De Schoorsteenreiniger; gekend als schoorsteenreiniger in Limburg

De Schoorsteenreiniger heeft al jarenlange ervaring in schoorsteenreinigen, verwijderen van vogelnesten en plaatsen van vogelwering in Limburg en omstreken. Vele klanten hebben reeds beroep gedaan op onze diensten. Een deskundige reiniging is namelijk van groot belang om uw veiligheid te garanderen. Bij ons komt service en kwaliteit altijd op de eerste plaats maar daarnaast is ook proper werken onze topprioriteit. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven. Kortom, bij dé schoorsteenreiniger uit Limburg kan u rekenen op een professionele service!

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Tijdig uw schoorsteen laten vegen is belangrijk

De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Laat daarom uw schoorsteen jaarlijks reinigen door een gespecialiseerde schoorsteenreiniger regio Limburg om de veiligheid van uw woning te garanderen. Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

Wij hebben vele referenties in Limburg

De Schoorsteenreiniger is actief in heel Vlaanderen met vele referenties in gebieden in Limburg zoals Zonhoven, Hasselt, Genk en Tongeren.
Onze vertreklocatie voor klanten uit Limburg is Scherpenheuvel, waardoor we altijd snel in de buurt zijn om u van dienst te zijn.

Zoekt u een schoorsteenreiniger in Limburg? Laat ons bij u langskomen!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. De Schoorsteenreiniger uit de regio Limburg heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.