De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Schoorsteenveger

Een schoorsteenreiniger heeft een belangrijke taak met een levensreddend karakter. De schoorsteen vegen op een professionele manier voorkomt namelijk dat er brand ontstaat. De reiniging is van groot belang om ervoor te zorgen dat de schoorsteen veilig en goed functioneert. Zo heeft u ook profijt van een deskundige schouwveger die ervoor zorgt dat de roetaanslag wordt weggenomen. Er vinden elk jaar weer schoorsteenbranden plaats. Deze branden kunnen worden voorkomen als er tijdig een professional wordt ingeschakeld.

Schoorsteenveger voorkomt ook CO-vergiftiging

Een schoorsteenreiniger voert werkzaamheden uit die uiteindelijk een levensreddend karakter kunnen hebben. Naast dat schoorsteenbranden worden voorkomen, zorgt het schoorsteen vegen ook dat CO-vergiftiging voorkomen wordt. De schouwveger heeft in dat opzicht een dubbele functie en biedt bovendien nog een voordeel. De schoorsteen vegen met een schoon resultaat zorgt er voor dat er een efficiënter stookproces plaatsvindt. Het levert een besparing op als het gaat om de energiekosten.

Verder levert u met het inschakelen van een professional ook een bijdrage aan het milieu. Een gereinigde schoorsteen die goed onderhouden is, zorgt voor een lagere uitstoot van verontreinigende stoffen.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

De prijs van een schoorsteenreiniger

De prijs van een schoorsteenreiniger wordt samengesteld op basis van het type reiniging en het aantal rookkanalen. De specifieke situatie heeft eveneens invloed op de prijs van een schoorsteenreiniger. Als er sprake is van een vogelnest dient deze uiteraard verwijderd te worden. U kunt bij ons in elk geval rekenen op een voordelige prijs in combinatie met professionaliteit, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het vegen van de schoorsteen van uw huis brengt kosten met zich mee, maar het is het meer dan waard. Het is een voorzorgsmaatregel om veilig in uw huis te wonen en te leven.

De Schoorsteenreiniger voert de reiniging in Vlaanderen graag voor u uit. U ontvangt van ons na het schoorsteen vegen voor de brandverzekering een officieel attest. In heel Vlaanderen hanteren wij voor de verschillende werkzaamheden vaste tarieven.

Attest schoorsteenreiniging van erkende schoorsteenreiniger

Bij het inschakelen van een van onze schoorsteenreinigers bent u verzekerd van het ontvangen van een attest. Dat is belangrijk. Als u de schoorsteen niet laat reinigen en er ontstaat een schoorsteenbrand vindt er geen schadevergoeding vanuit de verzekering plaats. Het is dus heel belangrijk dat u een officieel attest in het bezit krijgt. Als erkende schoorsteen- en schouwveger hebben wij de bevoegdheid een officieel attest op te stellen.

De centrale installatie voor verwarming dient op basis van de wet door een erkend bedrijf uitgevoerd te worden. Bij een individueel verwarmingstoestel is er geen wettelijke verplichting, maar is het wel aan te raden om een professional als De Schoorsteenreiniger in te schakelen.

Actief in heel Vlaanderen

Alle schoorsteenwerken worden zowel in de provincie Antwerpen, als Oost-VlaanderenWest-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant uitgevoerd. De schoorsteenreiniger kan zich dus met jarenlange ervaring op gebied van schoorsteenwerken absoluut een expert noemen in Vlaanderen.

Vraag vrijblijvend een prijsofferte aan of maak een afspraak

U kunt nu online een prijsofferte aanvragen of telefonisch een afspraak maken om uw schoorsteen professioneel en voordelig te laten reinigen. U kunt voor een afspraak bellen met 03 500 11 66. Doe tijdig een beroep op ons en laat uw schoorsteen regelmatig schoonmaken door een professionele schoorsteenreiniger.