De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Professionele schouwveger in Antwerpen

Bent u op zoek naar een schouwveger in de regio Antwerpen? Maak dan vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger. Uw schoorsteen moet op een regelmatige basis worden schoongemaakt. Alleen zo kan men een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermijden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

Een schouwveger regio Antwerpen dicht in uw buurt

We beschikken over jarenlange ervaring in het verwijderen van vogelnestenschoorsteenreinigenhet plaatsen van vogelwering en het aanleggen van inox rookkanalen. Vele klanten hebben reeds beroep gedaan op onze diensten. Bij ons komt service en kwaliteit altijd op de eerste plaats maar daarnaast is ook proper werken onze topprioriteit. Een professionele reiniging is namelijk van groot belang om uw veiligheid te garanderen. Kortom, bij de schouwveger uit Antwerpen kan u rekenen op een kwalitatieve service!

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Hoe gaat een schouwveger uit Antwerpen te werk

Als uw schoorsteen veel roet bevat wordt de kans op een schouwbrand wordt groter. Het is dus zeer belangrijk uw schouw tijdig onder handen te laten nemen door een een ervaren schouwveger uit Antwerpen om de veiligheid van uw woning te garanderen.

We werken steeds volgens een succesvolle procedure. Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

Neem contact met uw schouwveger uit Antwerpen!

Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. De schouwveger uit de regio Antwerpen heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.