De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen

De schoorsteenreiniger uit Oost-Vlaanderen staat al jarenlang bekend om zijn kwalitatieve service. Om een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging te vermijden is het aangeraden om jaarlijks een afspraak te maken met een schoorsteenreiniger regio Oost-Vlaanderen. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is namelijk van levensbelang. Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

De dienstverlening van een schoorsteenreiniger in Oost-Vlaanderen

We werken steeds volgens een succesvolle werkwijze. Eerst schuren we het roet los waarna we het netjes verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Bevat uw schoorsteen veel roet? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak met de schoorsteenreiniger uit Oost-Vlaanderen. U kan ook steeds contact opnemen via het contactformulier op onze website!

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen voor alle werken

De schoorsteenreiniger is een bedrijf met een jarenlange ervaring in het onderhoud van schoorstenen. We zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

Wij vinden een goede service en kwaliteit zeer belangrijk daarom doen wij steeds ons uiterste best om een goed resultaat leveren. Ook nauwkeurigheid is voor ons van topprioriteit. Kortom, bij de schoorsteenreiniger uit Oost-Vlaanderen kan u rekenen op een kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs!

Maak kennis met uw schoorsteenreiniger uit Oost-Vlaanderen!

Wacht niet langer en neem contact op voor een persoonlijk gesprek of een offerte op maat. De schoorsteenreiniger uit de regio Oost-Vlaanderen beschikt over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Wij voorzien u van een antwoord op al uw specifieke vragen!