De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Schouwveger Oost-Vlaanderen

Heeft u een schouwveger nodig in Oost-Vlaanderen? Dan bent u bij De Schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Het is belangrijk om uw schouw regelmatig te laten kuisen. Plan een jaarlijkse schoonmaakbeurt in om een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging te vermijden. Daarnaast zorgt een jaarlijkse schoonmaakbeurt ervoor dat u een geldig bewijs ontvangt voor de brandverzekering.

Een professionele service voor verschillende werken

Onze schouwveger in Oost-Vlaanderen staat al jaren bekend om zijn kwalitatieve service. Onze schouwvegers regio Oost-Vlaanderen hebben jarenlange ervaring in volgende diensten:

Wij hechten veel belang aan service, kwaliteit, proper en nauwkeurig werk. Bij de schouwveger in Oost-Vlaanderen kan u rekenen op een professionele service tegen een eerlijke prijs. Elke keer opnieuw doen wij ons uiterste best om een goed resultaat te leveren.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Werkwijze schouwvegen

We gaan steeds op dezelfde succesvolle manier te werk. Omdat een schoorsteen met veel roet een grotere kans heeft op een schouwbrand, schuren we al het roet eerst los, om het daarna te kunnen verwijderen. Hierbij gaan we zoveel mogelijk langs bovenuit te werk om het vuil tot een minimum te beperken. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is namelijk van levensbelang om uw veiligheid te garanderen.

Contacteer uw schouwveger uit Oost-Vlaanderen

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Maak vandaag nog een afspraak met uw schouwveger in Oost-Vlaanderen voor een gratis offerte op maat. Ons ervaren team staat elke dag klaar om u een optimale service te bieden. Voor onze klanten in Oost-Vlaanderen werken we met een centrale vertreklocatie om elke interventie snel te kunnen uitvoeren. U kan ons bereiken op het nummer 0498/40.33.40 of via het contactformulier.