Inox rookkanaal laten plaatsen door een specialist

inox rookkanaal in schoorsteen

Bent u opzoek naar een partij die voor u een inox rookkanaal kan plaatsen ? Maak dan vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om uw inox schouw vakkundig te plaatsen en aan te sluiten op een kachel of open haard. Bent u benieuwd naar meer informatie over een inox schoorsteen of heeft u specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier op onze website.

Waarom een inox-rookkanaal laten plaatsen?

Men kan het veiligst stoken door een inox-rookkanaal te laten plaatsen. Door de gladde wand aan de binnenkant krijgt creosoot (roet) geen kans tot aanhechting waardoor een eventuele schouwbrand ook uit te sluiten is. Bovenaan de inox schouw wordt de afwerking eveneens voorzien zodat dit een mooi uitzicht geeft.

Wat kunnen wij u bieden?

Om een inox rookkanaal te laten plaatsen raden we u aan contact op te nemen met een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat. Het hele team weet van aanpakken en werkt steeds zeer nauwkeurig en proper om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Wij maken gebruik van producten die aan de strengste veiligheidsvoorschriften voldoen en garanderen dit alles voor een voordelige prijs.

Over ons

Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in de sector en kunnen u een uiteenlopend aanbod bieden van volgende diensten;

Bovendien kan u ook op ons rekenen om een inox rookkanaal te laten plaatsen. Vele klanten hebben doorheen de jaren reeds beroep gedaan op onze kennis en ervaring. Proper werken is onze topprioriteit maar we hechten ook veel belang aan kwaliteit en service. Met verschillende ploegen over heel Vlaanderen garanderen we u een snelle uitvoering tegen vaste tarieven. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een inox schoorsteen!

Contacteer ons vandaag nog voor een inox schoorsteen!

De Schoorsteenreiniger en zijn team staan steeds klaar om u van de nodige informatie te voorzien. Aarzel dus niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat voor een inox schouw of een antwoord op al uw andere vragen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u vrijblijvend een offerte aanvragen via het contactformulier.

Neem nu contact op!
Call Now Button