Schoorsteenveger prijs

De prijs van een schoorsteenveger is van diverse aspecten afhankelijk. Daarbij kunt u denken aan het aantal rookkanalen en het type reiniging. De prijs van de schoorsteenveger is eveneens afhankelijk van de situatie. Bijvoorbeeld als er sprake is van een vogelnest dat verwijderd dient te worden. Het is overigens belangrijk om op periodieke basis uw schoorsteen en schouw in Vlaanderen te laten reinigen door een expert. De Schoorsteenreiniger is actief in heel Vlaanderen en voert de schoorsteenreiniging snel uit met een officieel attest voor uw brandverzekering.

Hoeveel kost een schoorsteenveger

U profiteert bij De Schoorsteenreiniger in Vlaanderen van voordelige prijzen van schoorsteenveger. Voor de standaard reiniging van een enkel rookkanaal komt de prijs bijvoorbeeld uit op 75 euro. Hier komen geen extra kosten bij kijken, want het betreft hier een all-in prijs. Dat betekent dat de btw, vervoerskosten en het materiaal erbij inbegrepen zijn. Op deze manier is het voor iedereen snel duidelijk wat de prijs van schoorsteen vegen is. Op het moment dat er sprake is van het reinigen van twee kanalen wordt er een supplement in rekening gebracht van 60 euro. Dat betekent dat u voor de reiniging van twee schouwkanalen in totaal een bedrag van 135 euro kwijt bent. Dat is een scherpe prijs. Voor iedere extra reiniging wordt eveneens een supplement van 60 euro berekend.

Prijslijst met vast tarief in heel Vlaanderen

WerkzaamhedenAantalPrijs
Reinigen 1 kanaal1€75
Reinigen 2 kanalen2€135
Verwijderen vogelnest1€75
Een rooster plaatsen ter vogelwering1€75

Overige schoorsteenwerken en prijzen

De Schoorsteenreiniger is een echte schoorsteenspecialist en biedt naast het reinigen en vegen van schoorstenen ook andere diensten aan. De prijs van de schoorsteenveger kent een vast tarief en dat geldt eveneens voor de overige diensten. Het verwijderen van een vogelnest heeft een prijs van 75 euro. Het is tijdens het reinigen van het rookkanaal mogelijk om een rooster te plaatsen om vogels te weren. De kosten hiervoor bedragen 75 euro. Bij het plaatsen van een extra rooster is er sprake van een supplement van 60 euro. Het is tevens mogelijk om een roetschuif te plaatsen voor een prijs van 150 euro. Tot onze diensten behoort ook het plaatsen van een Aeros trekregelaar en hiervoor bedragen de kosten 375 euro.

Naast onze specialiteit als schoorsteenveger bieden wij u dan ook een ruime keuze uit andere diensten. Voor een aantal diensten is het mogelijk om een offerte op maat aan te vragen.

Afspraak maken of prijsofferte aanvragen

U kunt direct een afspraak maken voor het vegen en reinigen van een rookkanaal. Op de prijslijst ziet u wat de prijs van de schoorsteenveger is. U weet meteen waar u aan toe bent. Bel voor een afspraak met 03 500 11 66. Of vraag online vrijblijvend een offerte aan. Voorkom brand en andere gevaren door tijdig een beroep te doen op De Schoorsteenreiniger met een scherpe prijs als schoorsteenveger.

Neem nu contact op!
Call Now Button