Trekkap laten plaatsen

Bent u opzoek naar een partij die voor u een trekkap kan plaatsen ? Maak dan vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger. Het kan gebeuren dat uw schoorsteen ofwel te veel of te weinig trek heeft. Hier hebben wij een goede oplossing voor. Door een trekkap te plaatsen ontstaat er een gelijkmatige trek in het schouwkanaal die de terugslag verijdelt en voor 100% de condensatie in de schouw verhindert. Voor meer informatie over onze werkwijze en prijzen kan u steeds contact met ons opnemen.

Wat kan u van ons verwachten?

Om een trekkap te plaatsen raden we u aan beroep te doen op een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een efficiënt resultaat. Het hele team weet van aanpakken en werkt steeds zeer nauwkeurig en proper om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Wij maken gebruik van producten die aan de strengste veiligheidsvoorschriften voldoen en garanderen dit alles voor een scherpe prijs.

Over de schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring. U kan dus niet alleen bij ons terecht voor het plaatsen van een trekkap. Wij bieden u ook volgende diensten;

Proper werken is onze topprioriteit maar ook een goede kwaliteit en service vinden wij zeer belangrijk. We beschikken over verschillende ploegen die verspreid zijn over heel Vlaanderen, zo garanderen we u een snelle uitvoering tegen vaste tarieven. Vele klanten hebben reeds beroep gedaan op onze kennis en ervaring.

Maak kennis met de schoorsteenreiniger

De Schoorsteenreiniger en zijn team staan steeds klaar om u van de nodige informatie te voorzien. Meer informatie over het plaatsen van een trekkap? Tarieven voor het kuisen van uw schouw? Aarzel niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Voor een antwoord op specifieke vragen kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. U kan ook het contactformulier op onze website invullen.

Neem nu contact op!
Call Now Button