De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Professionele schouwveger in Limburg

Bent u op zoek naar een schouwveger in de regio Limburg? Dan is De Schoorsteenreiniger uw specialist terzijde! Om een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging te vermijden moet uw schoorsteen op een regelmatige basis worden schoongemaakt. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

Schouwvegen en andere mogelijkheden in Limburg

De schoorsteenreiniger is een bedrijf met een jarenlange ervaring in het professioneel onderhoud van schoorstenen. We zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

Wij vinden een goede service en kwaliteit zeer belangrijk daarom gaan we steeds proper en nauwkeurig te werk. Een professionele reiniging is namelijk van groot belang om uw veiligheid te garanderen. Kortom, bij dé schouwveger uit Limburg kan u rekenen op een kwalitatieve service!

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Hoe gaan we te werk bij het schouwvegen

Als uw schoorsteen veel roet bevat wordt de kans op een schouwbrand wordt groter. Het is dus zeer belangrijk uw schouw op tijd te laten behandelen door een een gespecialiseerde schouwveger uit de regio Limburg om de veiligheid van uw woning te garanderen.

We werken steeds volgens een succesvolle procedure. Eerst schuren we het roet los waarna we het netjes verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Wij zijn actief in heel Limburg!

Wacht niet langer en neem contact op voor een offerte op maat. De Schoorsteenreiniger uit de regio Limburg heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag
verder.