De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Wat is de prijs voor het kuisen van uw schouw?

Wilt u al langer uw schouw laten kuisen en bent u benieuwd naar de prijs? Dan kunt u bij ons een gerichte prijsindicatie bekomen! Wij besloten om onze tarieven duidelijk op onze website te plaatsen zodat we zo transparant mogelijk blijven. De Schoorsteenreiniger hecht veel belang aan kwaliteit en houdt rekening met uw budget. Voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding kan u dus met vertrouwen rekenen op ons!

Uw schouw laten kuisen aan een vaste prijs

Men is er zich vaak niet van bewust dat een schoorsteen regelmatig moet worden schoongemaakt. De kans op een schouwbrand wordt namelijk veel groter als de schoorsteen roet bevat. Laat daarom uw schouw tijdig kuisen door een ervaren schouwreiniger om de veiligheid van uw woning te garanderen en oplopende kosten te vermijden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is van levensbelang en bespaart u op lange termijn veel geld uit. Bovendien krijgt u van ons een geldig bewijs voor de brandverzekering.

De Schoorsteenreiniger gaat steeds op dezelfde manier te werk. Eerst schuren we het roet van uw schouw los waarna we het nauwkeurig verwijderen. We werken steeds proper en kunnen zo een woonkamer vol roet vermijden. We werken ook zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Zo wordt er proper werk geleverd tegen een voordelige prijs. Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en bekijk onze prijzen op onze website of neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Over De Schoorsteenreiniger

De Schoorsteenreiniger beschikt over een jarenlange ervaring en we zijn gespecialiseerd in verschillende diensten zoals het plaatsen van vogelweringplaatsen van een trekregelaar en het kuisen van een schouw. Dit alles kunnen we realiseren tegen onze vaste scherpe prijzen.

Veel klanten hebben reeds beroep gedaan op de ervaring en kennis van ons ervaren team. Proper werken is onze topprioriteit maar ook kwaliteit en service komen bij ons op de eerste plaats.
Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven. Kortom, u kan steeds rekenen op onze professionele service!

Neem contact op!

Vermijd latere kosten aan uw schouw en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of bekijk onze tarieven voor meer informatie. We beschikken over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve schoorsteenreiniging te bezorgen. Voor meer prijsinformatie kan u ons gerust ook telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Wij helpen u graag verder!