Rookkanaal aanleggen? Wij bedienen heel Vlaanderen

Bent u opzoek naar een partij die voor u een rookkanaal kan aanleggen ? Maak dan vandaag nog kennis met De Schoorsteenreiniger. Wij beschikken over voldoende kennis en ervaring om uw rookkanaal vakkundig aan te leggen en aan te sluiten op een kachel of open haard. Voor meer informatie over onze werkwijze en prijzen kan u steeds contact met ons opnemen.

Wat kan u van ons verwachten?

Als u een rookkanaal wil aanleggen, raden we u aan beroep te doen op een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een efficiënt resultaat. Het hele team weet van aanpakken en werkt steeds zeer nauwkeurig en proper om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Wij maken gebruik van producten die aan de strengste veiligheidsvoorschriften voldoen en garanderen dit alles voor een scherpe prijs.

Over de schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring, daarnaast kunnen we u een uitgebreid aanbod bieden van volgende diensten;

Daarnaast kan u natuurlijk ook bij ons terecht als u een rookkanaal wilt aanleggen. Vele klanten hebben reeds beroep gedaan op onze kennis en ervaring. Proper werken is onze topprioriteit maar ook een goede kwaliteit en service vinden wij zeer belangrijk. We beschikken over verschillende ploegen die verspreid zijn over heel Vlaanderen, zo garanderen we u een snelle uitvoering tegen vaste tarieven. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact op voor het aanleggen van een rookkanaal

De Schoorsteenreiniger en zijn team staan steeds klaar om u van de nodige informatie te voorzien. Aarzel dus niet en neem contact op voor een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen.

Neem nu contact op!
Call Now Button