De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Schouw reinigen

Wilt u uw schouw laten reinigen door een gespecialiseerde firma? Dan bent u bij de schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Door tijdig uw schouw te laten reinigen kan u CO-vergiftigingen of schoorsteenbranden vermijden. Men is er zich vaak niet van bewust dat een jaarlijkse schoonmaakbeurt van levensbelang kan zijn. Daarnaast heeft u ook steeds een geldig bewijs nodig voor de brandverzekering. Wenst u meer informatie over de mogelijkheden en tarieven? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Over De Schoorsteenreiniger

De schoorsteenreiniger beschikt over jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in volgende specificaties:

Vele klanten van over heel België zijn u reeds voorgegaan en hebben beroep gedaan op de deskundigheid van de schoorsteenreiniger. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk is proper werken ook onze topprioriteit. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven. Kortom, voor het reinigen van uw schouw rekent u op de professionele service van de schoorsteenreiniger.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Steeds het gewenste resultaat

Bevat uw schoorsteen veel roet? Dan wordt het risico op een schouwbrand steeds groter. U kan dit voorkomen door uw schouw op tijd te laten reinigen door een gespecialiseerde partij. Wij hanteren steeds dezelfde werkwijze en kunnen zo de veiligheid van uw woning garanderen. We schuren het roet los waarna we het nauwkeurig kunnen verwijderen. We werken steeds proper om een woonkamer vol roet te vermijden. Heeft u naast deze informatie nog vragen over onze werkwijze? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Meteen een afspraak maken om uw schouw te reinigen

Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij voorzien u van een antwoord op al uw vragen. We beschikken bovendien ook over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen wanneer ze uw schouw reinigen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.