De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Vakkundig uw schoorsteen laten kuisen

Wilt u al langer uw schoorsteen laten kuisen door een gespecialiseerde partij uit Antwerpen? Bezoek dan vandaag nog de website van de schoorsteenreiniger. Wij hechten belang aan kwaliteit en houden rekening met het budget van elke klant, kortom voor een optimale prijs/kwaliteit verhouding kan u rekenen op de Schoorsteenreiniger!

Wij garanderen een optimaal resultaat voor een scherpe prijs

Veel mensen staan er niet bij stil dat een rookkanaal op regelmatige basis moet worden schoongemaakt. Als u dit niet doet kan dit zeer grote gevolgen hebben. De kans op schouwbrand wordt groter als uw schoorsteen roet bevat. Wij willen de veiligheid in uw woning garanderen, daarom kan u bij ons aan een voordelige prijs uw schoorsteen laten kuisen.

Veel klanten hebben reeds beroep gedaan op de ervaring en kennis van de schoorsteenreiniger. Proper werken is onze topprioriteit maar ook kwaliteit en service komen bij ons op de eerste plaats als we op locatie een schoorsteen gaan kuisen.

shutterstock_511319902

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Onze werkwijze

We gebruiken steeds dezelfde succesformule bij het kuisen van een schoorsteen. Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. We werken steeds proper en kunnen zo een woonkamer vol roet vermijden. We werken ook zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken.

Door onze jarenlange ervaring kunnen we u verder helpen met verschillende diensten zoals:

Een afspraak maken

Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we snel en efficiënt schoorstenen kuisen, ook bij u in de buurt. Aarzel dus niet en neem contact op voor meer informatie. Dit kan via het contactformulier op onze website. U kan ook bellen naar volgend nummer: 0498/40.33.40.