De Schoorsteenreiniger Guddegemstraat 21 2160 Wommelgem info@de-schoorsteenreiniger.be03/500 11 66

Duivenpinnen plaatsen om duiven te weren

Bij de schoorsteenreiniger kan u niet alleen terecht voor het reinigen van schoorstenen of het plaatsen van rookkanalen. Wij plaatsen ook eenvoudig en snel duivenpinnen om een duivenplaag te bestrijden. Zo kan u voorkomen dat vogels landen op uw dak. Op een diervriendelijke manier duivenoverlast bestrijden? Dit kan door middel van duivenpinnen. Vraag vandaag nog een offerte aan bij de schoorsteenreiniger.

De service van de schoorsteenreiniger

Om vakkundig duivenpinnen te plaatsen kunt u beroep doen op een ervaren specialist. Zo bent u zeker van een doeltreffend resultaat. Het hele team weet van aanpakken en werkt steeds zeer nauwkeurig en proper om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt. Wij maken gebruik van producten die aan de strengste veiligheidsvoorschriften voldoen en garanderen dit alles voor een voordelige prijs van €35/lopende meter (incl. vervoer, materiaal en werkuren).

shutterstock_717336181

Bekijk prijslijst

Heb je nog bepaalde vragen?
Contacteer ons dan snel!

Over de schoorsteenreiniger

Wij hebben reeds een jarenlange ervaring in de sector en kunnen u een uiteenlopend aanbod bieden van volgende diensten;

  • Plaatsen van een trekregelaar;
  • Vogelnesten verwijderen;
  • Plaatsen van vogelwering;
  • Plaatsen van duivenpinnen;
  • Schoorsteenvegen;

Met verschillende ploegen over heel Vlaanderen garanderen we u een snelle uitvoering tegen vaste tarieven. Wacht niet langer en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op via de website

Maak kennis met de schoorsteenreiniger en zijn team voor meer informatie. U kan telefonisch contact opnemen via het nummer: +32 3/500.11.66. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij kunnen u voorzien van de juiste prijzen voor het plaatsen van duivenpinnen tegen vogels of het reinigen van uw schoorsteen.