Vogelnest laten verwijderen uit uw schoorsteen

Bent u op zoek naar partij die een vogelnest kan verwijderen uit uw schoorsteen? Maak dan kennis met de schoorsteenreiniger. Men is er zich vaak niet van bewust dat een schoorsteen op een regelmatige basis moet worden schoongemaakt. Alleen zo kan men een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermijden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier.

Wie zijn wij?

De schoorsteenreiniger is een bedrijf met jarenlange ervaring in schoorsteenvegen, het plaatsen van vogelwering en trekregelaars en het aanlegge van inox rookkanalen. Daarnaast zijn we ook uw specialist bij het verwijderen van een vogelnest uit uw schoorsteen. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven.Bij ons komt service en kwaliteit altijd op de eerste plaats maar daarnaast is ook proper werken onze topprioriteit. Kortom, u kan steeds rekenen op een professionele service!

Onze werking

We zijn dé specialist ter zake en weten exact wat we moeten doen om een vogelnest efficiënt te verwijderen uit uw schoorsteen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Aarzel niet en neem contact op voor meer informatie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor een offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. De schoorsteenveger heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een kwalitatieve service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Neem nu contact op!