Schouwveger West-Vlaanderen

Als u uw schouw wilt laten vegen, bent u bij de De Schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Neem contact met ons op en onze schouwveger in West-Vlaanderen komt snel ter plekke voor een grondige schoonmaakbeurt.

Belang van een tijdige schouw reiniging

Het is belangrijk om uw schouw tijdig te laten reinigen door professionele schouwvegers. Op die manier kan een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermeden worden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt geeft u daarenboven recht op een geldig bewijs voor de brandverzekering.

Specialiteiten van onze schouwveger in West-Vlaanderen

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het schoorsteenvegen. Daarnaast kan u bij onze schouwveger in West-Vlaanderen terecht voor het verwijderen van vogelnesten, het plaatsen van vogelwering en het aanleggen van inox rookkanalen.

Wij staan bekend om onze service en kwaliteit. Proper werk is topprioriteit en van groot belang om uw veiligheid te garanderen.

Werkwijze van onze ervaren schouwvegers

Wij gaan steeds op dezelfde succesvolle manier te werk. We beginnen met het losmaken van het roet in de schouw zodat we het vervolgens kunnen verwijderen. Hierbij werken we van bovenuit om zo weinig mogelijk vuil te maken. Uw schouwveger in West-Vlaanderen levert een professionele service tegen een eerlijke prijs. Wij hebben ploegen verspreid over heel Vlaanderen en kunnen daardoor elke keer opnieuw een snelle uitvoering garanderen tegen vaste tarieven.

Prijzen van een schouwveger in West-Vlaanderen

WerkzaamhedenAantalPrijs
Reinigen 1 kanaal1€75
Reinigen 2 kanalen2€135
Verwijderen vogelnest1€75
Een rooster plaatsen ter vogelwering1€75

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt uw schouw laten kuisen door een schouwveger in West-Vlaanderen? Maak een afspraak met De Schoorsteenreiniger voor een gratis offerte op maat. U kan ons contacteren op het nummer 0498/40.33.40 of via het contactformulier. Onze specialisten staan klaar om u een professionele service te bieden. Door onze centrale locatie wordt kan elke interventie snel worden uitgevoerd.

Neem nu contact op!
Call Now Button