Laat uw schouw renoveren door een gespecialiseerde partij

Wilt u uw schouw laten renoveren? Dan bent u bij de de schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende ervaring om uw schouw renovatie tot een goed einde te brengen. Door een succesvolle renovatie kan u schoorsteenbranden of CO-vergiftigingen vermeiden. Een renovatie of jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bovendien beschikt u zo over een geldig bewijs voor de brandverzekering.

Wij garanderen een optimaal resultaat

De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Laat daarom uw schouw tijdig onder handen nemen door een renovatie uit te voeren. Zo kan u de veiligheid van uw woning te garanderen. Door onze jarenlange ervaring werken we steeds met behulp van vaste procedures waarmee we tot een perfect eindresultaat komen. Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Over de schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in een zeer uitgebreid aanbod van diensten;

  • Vogelnesten verwijderen;
  • Schoorsteen renovaties;
  • Schoorsteenvegen;
  • Plaatsen van een trekregelaar;
  • Plaatsen van vogelwering;

Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben beroep gedaan op onze ervaring. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk proper werken ook onze topprioriteit. Met ploegen verspreid over heel Vlaanderen kunnen we een snelle uitvoering garanderen tegen een vaste prijs.

Neem contact op en maak kennis met de schoorsteenreiniger!

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op uw vragen kan u ons steeds bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Om het voor u nog eenvoudiger te maken kan u ook contact opnemen via het contactformulier. Wij staan steeds klaar om u verder te helpen!

Neem nu contact op!