Uw schouw herstellen

Wilt u uw schouw laten herstellen door een gespecialiseerde firma? Dan bent u bij De Schoorsteenreiniger aan het juiste adres. Wij beschikken over voldoende ervaring om uw schouw herstelling tot een goed einde te brengen. We zorgen er dan voor dat u een CO-vergiftiging of schoorsteenbrand vermeiden. Een degelijke renovatie is dus van levensbelang. Bovendien zorgt een herstelling of schouwreiniging ook voor een geldig bewijs voor de brandverzekering.

Over de schoorsteenreiniger

De schoorsteenreiniger, dé specialist op vlak van herstellingen van schouwen. Naast het herstellen en renoveren van schoorstenen kan u ook nog voor andere diensten bij ons terecht;

  • Schouwvegen;
  • Plaatsen van vogelwering;
  • Vogelnesten verwijderen;
  • Plaatsen van een trekregelaar;

Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben beroep gedaan op onze ervaring. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk proper werken ook onze topprioriteit.

Steeds het verwachte resultaat

De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Laat daarom uw schouw tijdig onder handen nemen door een gespecialiseerde firma. Met behulp van een herstelling of reiniging kan u opnieuw de veiligheid van uw woning garanderen. Door onze jarenlange ervaring werken we steeds met behulp van vaste procedures waarmee we tot een perfect eindresultaat komen. Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Een afspraak maken!

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op uw vragen over de herstelling van uw schouw kan u de schoorsteenreiniger steeds bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Om het voor u nog eenvoudiger te maken kan u ook contact opnemen via het contactformulier. Wij voorzien u van een goede herstelling van uw schouw!

Schouw herstellen
4.8 (95%) 4 stemmen

Neem nu contact op!