Schoorsteenveger in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een schoorsteenveger in regio West-Vlaanderen? Dan is de schoorsteenreiniger uw specialist terzijde! Om een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging te vermijden raden wij u aan jaarlijks een afspraak de maken met de schoorsteenveger. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is namelijk van levensbelang. Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

De service van De Schoorsteenreiniger

De Schoorsteenreiniger is een bedrijf met een jarenlange ervaring in het onderhoud van schoorstenen. We zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

Wij vinden een goede service en kwaliteit zeer belangrijk daarom gaan we steeds tot het uiterste om een goed resultaat leveren. Ook nauwkeurigheid is voor ons van topprioriteit. Kortom, bij de schoorsteenveger uit West-Vlaanderen kan u rekenen op een kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs!

Hoe gaan we te werk bij het schoorsteenvegen

Bevat uw schoorsteen veel roet? Dan wordt de kans op een schouwbrand steeds groter. Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak met de schoorsteenveger uit West-Vlaanderen .

We werken steeds volgens een succesvolle werkwijze. Eerst schuren we het roet los waarna we het netjes verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Heeft u vragen? Neem contact op voor meer informatie.

Prijzen voor een schoorsteenveger

De prijzen voor een schoorsteenveger in West-Vlaanderen vindt u hieronder in de tabel. De Schoorsteenreiniger houdt haar prijzen over heel Vlaanderen even aantrekkelijk!

WerkzaamhedenAantalPrijs
Reinigen 1 kanaal1€75
Reinigen 2 kanalen2€135
Verwijderen vogelnest1€75
Een rooster plaatsen ter vogelwering1€75

Onze vertreklocatie in West-Vlaanderen

Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen in West-Vlaanderen werken wij met een centrale vertreklocatie waardoor we zonder problemen snel bij u ter plaatsen kunnen zijn.

Vertreklocatie

Maak kennis met de schoorsteenveger uit West-Vlaanderen!

Wacht niet langer en neem contact op voor een persoonlijk gesprek of een offerte op maat. De Schoorsteenveger uit regio West-Vlaanderen beschikt over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen.

Neem nu contact op!
Call Now Button