Schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen

De schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen staat al jarenlang bekend om zijn kwalitatieve service. Om een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging te vermijden is het aangeraden om jaarlijks een afspraak te maken met een schoorsteenveger regio Oost-Vlaanderen. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt is namelijk van levensbelang. Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

De dienstverlening van een schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen

We werken steeds volgens een succesvolle werkwijze. Eerst schuren we het roet los waarna we het netjes verwijderen. Niemand wil graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds proper te werk. We werken zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Bevat uw schoorsteen veel roet? Wacht dan niet langer en maak vandaag nog een afspraak met de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen. U kan ook steeds contact opnemen via het contactformulier op onze website!

Schoorsteenveger in Oost-Vlaanderen voor alle werken

De schoorsteenreiniger is een bedrijf met een jarenlange ervaring in het onderhoud van schoorstenen. We zijn gespecialiseerd in volgende diensten:

Wij vinden een goede service en kwaliteit zeer belangrijk daarom doen wij steeds ons uiterste best om een goed resultaat leveren. Ook nauwkeurigheid is voor ons van topprioriteit. Kortom, bij de schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen kan u rekenen op een kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs!

Prijzen schoorsteenvegen

Alle prijzen van De Schoorsteenreiniger voor het behandelen van schoorstenen zijn dezelfde over heel Vlaanderen.

WerkzaamhedenAantalPrijs
Reinigen 1 kanaal1€75
Reinigen 2 kanalen2€135
Verwijderen vogelnest1€75
Een rooster plaatsen ter vogelwering1€75

Onze locatie in Oost-Vlaanderen

Voor onze klanten in Oost-Vlaanderen werken we met een centrale vertreklocatie. Hierdoor kunnen we een interventie voor het vegen van een schoorsteen over heel Oost-Vlaanderen snel uitvoeren.

Maak kennis met uw schoorsteenveger uit Oost-Vlaanderen!

Wacht niet langer en neem contact op voor een persoonlijk gesprek of een offerte op maat. De schoorsteenveger uit de regio Oost-Vlaanderen beschikt over een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Wij voorzien u van een antwoord op al uw specifieke vragen!

 

Neem nu contact op!
Call Now Button