Professionele schoorsteenveger in Antwerpen

Uw schoorsteen laten vegen door een professionele schoorsteenveger uit Antwerpen? Doe dan vandaag nog beroep op De Schoorsteenreiniger uit Kapellen provincie Antwerpen! Wij hebben een jarenlange ervaring in schoorsteenvegen en schoorsteenreinigingsdiensten, maar ook in het verwijderen van vogelnesten en plaatsen van trekregelaars in uw schouw. Voor uw eigen veiligheid is het noodzakelijk dat uw schoorsteen tijdig wordt gereinigd. Alleen zo kan men een schoorsteenbrand of CO-vergiftiging vermijden. Een jaarlijkse schoonmaakbeurt door een gecertificeerde schoorsteenveger uit Antwerpen is dus van levensbelang! Bijkomend zorgt het er ook voor dat u over een geldig bewijs voor de brandverzekering beschikt.

Een schoorsteenveger regio Antwerpen dicht in uw buurt

Als schoorsteenveger uit Antwerpen zijn we steeds dicht in uw buurt. Indien uw schoorsteen op dit moment veel roet bevat wordt de kans op een schouwbrand groter. Het is dus van primair belang dat u uw schouw laat behandelen door een ervaren schoorsteenveger nabij Antwerpen. Als ervaren schoorsteenveger bedrijf gevestigd in Kapellen te Antwerpen hebt u snel een ervaren schoorsteenexpert in uw buurt. Maak kennis met de ervaren schoorsteenreiniger die ondertussen gekend staat als absolute kenner in uw provincie!

Onze locatie in Antwerpen

Service en kwaliteit op de eerste plaats

We beschikken over een jarenlange ervaring in schoorsteenvegen, het plaatsen van vogelwering en het verwijderen van vogelnesten. Bij ons komt service en kwaliteit altijd op de eerste plaats en staat proper werken onze topprioriteit. Een professionele reiniging is namelijk van groot belang om uw veiligheid te garanderen. Kortom, bij de schoorsteenveger uit Antwerpen kan u rekenen op een kwalitatieve service en dit tegen een voordelige prijs!

Werkwijze voor uw schoorsteenreiniging

We werken steeds volgens een succesvolle procedure. We starten het proces door eerst het roet los te schuren en het daarna met veel precisie te verwijderen. Niemand wilt graag een woonkamer vol roet, daarom gaan wij steeds heel voorzichtig te werk. We werken steeds langs bovenuit om vuil tot een minimum te beperken. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan meteen contact op met een van onze medewerkers! De Schoorsteenreiniger uit Antwerpen staat steeds voor u klaar!

Prijzen van een schoorsteenreiniging

WerkzaamhedenAantalPrijs
Reinigen 1 kanaal1€75
Reinigen 2 kanalen2€135
Verwijderen vogelnest1€75
Een rooster plaatsen ter vogelwering1€75

Uit Antwerpen? Neem vandaag nog contact op voor uw schoorsteen!

Aarzel niet ons te contacteren voor een offerte op maat of een antwoord op al uw vragen. Omdat we in Antwerpen gevestigd zijn kunnen we u zeer snel van dienst zijn. De Schoorsteenreiniger uit regio Antwerpen heeft een ervaren team dat steeds voor u klaar staat om u een optimale service te bezorgen. Voor meer informatie kan u ons telefonisch bereiken via het nummer 0498/40.33.40. Daarnaast kan u ook het contactformulier invullen. Wij helpen u graag verder.

Neem nu contact op!
Call Now Button