Schoorsteen renovatie

Wilt u uw een schoorsteen renovatie laten uitvoeren door de schoorsteenreiniger? Bezoek dan de website of neem contact op. Wij beschikken over voldoende ervaring om uw schouw renovatie tot een goed einde te brengen. Door een succesvolle renovatie kan een schoorsteenbrand voorkomen worden. Een renovatie of jaarlijkse schoonmaakbeurt is dus van levensbelang. Bovendien beschikt u zo over een geldig bewijs voor de brandverzekering.

Hoe bekomen wij een optimaal resultaat?

De kans op een schouwbrand wordt groter als de schoorsteen veel roet bevat. Laat daarom tijdig een schoorsteen renovatie uitvoeren door een gespecialiseerde firma. Zo kan u de veiligheid van uw woning te garanderen. Doordat we al jarenlang actief zijn in de sector gaan we steeds op de zelfde manier te werk. Alleen zo bekomen wij een uitstekend resultaat.

Eerst schuren we het roet los waarna we het nauwkeurig verwijderen. We werken steeds proper en kunnen zo een woonkamer vol roet vermijden. We werken ook zoveel mogelijk langs bovenuit om het vuil tot een minimum te beperken. Heeft u nog vragen? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op voor meer informatie.

Over de schoorsteenreiniger

Wij beschikken over een jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in een zeer uitgebreid aanbod van diensten;

  • Schoorsteen renovaties;
  • Plaatsen van een trekregelaar;
  • Vogelnesten verwijderen;
  • Schoorsteenvegen;
  • Plaatsen van vogelwering;

Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben beroep gedaan op onze ervaring. Bij ons komt kwaliteit en service altijd op de eerste plaats maar natuurlijk proper werken ook onze topprioriteit.

Vraag een offerte aan!

Voor meer informatie, een vrijblijvende offerte op maat of een antwoord op uw vragen kan u ons steeds bereiken via het nummer: 0498/40.33.40. Om het voor u nog eenvoudiger te maken kan u ook contact opnemen via het contactformulier. Wij staan steeds klaar om u verder te helpen met uw schoorsteen renovatie!

Neem nu contact op!